Leffassa Oli Hyin Intiimit Puuhat Menossa Poikien Välissä, Jouduin Keskeyttämään Runkut, Ettei Heti Olisi Tullut.

Se oli makuuhuonekokoinen, ja siinä oli sohva ja telkkari. Valitsin privaattihuoneen, maksoin pääsymaksun, ja Merete ohjasi minua huoneeseen. Jäimme hetken istumaan, hyväilimme toisiamme, kalumme tekivät tuttavuutta keskenään, ja suudelmamme jatkoi kiimaisena vielä hetken.

Leffassa oli hyin intiimit puuhat menossa poikien välissä, jouduin keskeyttämään runkut, ettei heti olisi tullut. Päätin valita seikkailuvaihtoehdon.Se tuntui aivan mahtavalta ja aloin voihkia nautinnosta.

Otin housut pois ja laskeuduin sohvalle, katselin eri kanavia, mistä tuli pornoa laidasta laitaan, ja runkkailin rauhallisesti. “Jos haluat yksityisyyttä, laita ovi lukkoon, jos haluat seikkailua, jätä se auki,” hän neuvoi lähtiessään.

Tunnustukseni

Merja aloitti rauhallisen keskustelun: “Simo – se on nyt niin, että olet siinä. Merja painoi kivikovan kaluni sisäänsä nautiskellen hitaasti päälläni samalla raapimalla kylkiäni naarmuille. Sinulta kysymättä.”

“Kuten tunnet, toiseen sieraimeesi on vedetty pieni putki, joka josta työnnämme lisää nestettä sinuun. Kuuntelin suihkun ropinan seasta sanoja, kuin varmistuksena naisten halusta lopettaa. Kaikki alkoi Reetan työpaikan konsertti-tapahtumasta Helsingistä, joka oli järjestetty myös puolisoille. “Musta tuntuu… tai siis minut on raiskattu viime joulukuussa” totesin samalla punehtuen pitkään painaneen asian vyöryessä vaimoni tietoon. Toivoni oli tässä vaiheessa kuitenkin ennenaikainen, päinvastoin, nöyryytys oli vasta alussa…Muista käyttäytyä ja niellä se – tulet tarvitsemaan nestettä ettet näänny…” Muutaman minuutin kuluttua laukesin Merjan sisään. Muutaman hetken päästä Sari tarttui voimakkaalla otteella edelleen seisovaan kaluuni ja alkoi hieroa sitä kivuliaasti voimattani estellä hänen repivää rynkytystä.

Saunailta meni muuten hyvin, mut sain kyllä ankaraa vittuilua osakseni karvattomuudestani.
EI VITTU! Samalla laitoin textarit kavereille ja kerroin et pääsen sittenkin sinne saunailtaan.Mä avasin suuni ja aloin imeen ja lutkuttaan Masterin kyrpää. Toisaalta, karvattomuuteen voi aina keksiä jonkin verukkeen, mut lukkoon ei kyllä keksi mitään, jatkoin pohtimista. ”Noh, miten on orja? Makasin maassa kyljelläni, kun kuulin pakun oven kolahtavan kii ja auton kaasuttavan pois.

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s